Book online
60 39 38 10

Om os

Bjergs båd og bilservice blev etableret i 2010, hvor vi startede med 1 ansat, hvor der blev lavet alle bilmærker og både.
i december 2015 købte vi så det gamle Ford i tarm, på Åboulevarden 50, hvor vi i dag driver værksted fra. Vi er i dag 2 autoteknikere, en lærling, en bådtekniker og en karosseritekniker. Vi har en freelance kontordame som er her en dag om ugen.


Så har vi en salgsafdeling, med en sælger, hvor der bliver solgt nye demo biler så vel som nyere brugte biler. Vi importerer og sælger også biler fra Amerika, hvor de enten står originalt eller total renoveret, med eller uden afgift.


Vi har løbende vores teknikere på kursus så de holder sig up to date med de nyeste måletekniker, og for at holde dem skarpe til at fejlfinde.
Vores værksted er udstyret med alt det nyeste måleudstyr og diagnose udstyr, og adgang til tekniske data fra alle bilfabrikker, det giver mulighed for at få din bil serviceret i garantiperioden og samtidig beholde fabriksgarantien.


Vi har hos Bjergs båd og bilservice altid kunden i fokus, og arbejder for at få den bedste service til dig til de bedste priser, og at kvaliteten af vores arbejde er altid i top.